IndexFAQRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 samenvatting Gebroken Tekst Effect

Ga naar beneden 
AuteurBericht
JornHermans

avatar


BerichtOnderwerp: samenvatting Gebroken Tekst Effect   zo maa 22, 2009 10:56 pm

In dit leerprogramma, gaan wij een aardig samenvatting gebroken teksteffect tot stand brengen. Dit effect werkt het best aan gewaagde doopvonten bij grote grootte, zoals hieronder geïllustreerd, maar kon op een verscheidenheid van teksten worden toegepast en de vormen om wat het interesseren tot stand te brengen ziet eruit. Ik ga mijn tekstblauw maken, maar u kunt om het even welke kleur gebruiken u houdt van. Het begin door een nieuw document met een zwarte achtergrond te creëren en gaat uw tekst in wit in.


Klik nu op de laag tweemaal om de de stijlendialoog van de Laag ter sprake te brengen en de volgende stijlen toe te passen.Uw tekst zou nu als dit moeten kijken:


Nu willen wij een nieuwe laag tot stand brengen (vraag het „textuur“ en het met de tekstlaag door Alt+Clicking groeperen tussen de twee lagen in het palet van Lagen. Grijp nu het gradiënthulpmiddel en selecteer een zwarte aan witte lineaire gradiënt. Plaats de gradiëntwijze aan „Verschil“ en ga noten! Sleep verscheidene gradiënten bij variërende hoeken over de tekst. Hoe Meer hoe Meer beter.


Nu geraakte Ctrl+J om de laag en nogmaals Alt+Click tussen het en de originele textuurlaag te dupliceren om het te groeperen. Daarna, ga naar Filter - stileer - vinden Randen.


Daarna, plaatsen geraakte Ctrl+I om de laag, dan geraakte Ctrl+Shift+L om te keren om een autoniveausaanpassing te doen, dan de laag en plaatsen dan de laagwijze aan het „Licht van de Speld.“


Daarna, creeër een andere nieuwe laag (de“ kleur“ en vult het met de kleur van uw keus (ik gebruik #0653bf). Opnieuw, Alt+Click tussen het en de 2de textuurlaag om het met de tekst te groeperen. Plaats nu de laagwijze aan „Kleur“ om het effect te voltooien.
Terug naar boven Ga naar beneden
 
samenvatting Gebroken Tekst Effect
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
ACB-Team :: Handleidingen :: Guides :: Photoshop-
Ga naar:  
Gratis forum maken bij Actieforum | © phpBB | Ondersteuningsforum | Contact | Meld misbruik | Je eigen blog beginnen