Begonnen het worden EmptyIndexFAQRegistrerenInloggen

Deel
 

 Begonnen het worden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
JornHermans

JornHermans


Begonnen het worden Empty
BerichtOnderwerp: Begonnen het worden   Begonnen het worden Emptyvr apr 10, 2009 1:42 am

Het krijgen begon


Het grootste deel van het materiaal op het Web is geen verschillend dan het materiaal op uw computer - het enkel een gehele lading van dossiers wordt gesorteerd in een gehele lading van folders.

De HTML- dossiers zijn niets meer dan eenvoudige tekstdossiers, zodat beginnen in HTML te schrijven, hebt u niets nodig meer dan een eenvoudige tekstredacteur.


De blocnote is een gemeenschappelijke tekstredacteur (op Vensters wordt dit gewoonlijk gevonden onder het menu van Programma's > van Toebehoren).

Typ dit binnen aan uw tekstredacteur:

Citaat :

Dit is mijn eerste Web-pagina

Cre�ër nu een omslag genoemd „HTML“ in uw aandrijving van C (of nergens anders u luim) en sla het dossier als „myfirstpage.html op“. Het is belangrijk dat de uitbreiding“ .html " wordt gespecificeerd - sommige tekstredacteurs, zoals Blocnote, zal anders bewaart het automatisch als „.txt“.

Om HTML- dossiers te bekijken, te hoeven zij niet zelfs op het Web zijn. Open Webbrowser zoals Firefox of Internet Explorer en in de adresbar, waar u gewoonlijk websites typt, spaarde het type in de plaats van het dossier u enkel (bijvoorbeeld, „c:\html\myfirstpage.html“) en klapterugkeer. Alternatief, ga naar het menu van het Dossier van browser, selecteer Open, en doorblader voor het dossier.

Pow. Er het zijn. Uw eerste Web-pagina. Hoe opwekkend. En allen het nam was een paar getypte woorden.

Citaat :
Wij hebben hier gezegd om een basis tekst-redacteur, zoals Blocnote te gebruiken, maar u kunt worden verleid om een toepassingsgericht softwareprogramma zoals Macromedia Dreamweaver of Microsoft Frontpage te gebruiken.

U zou zeer zorgvuldig moeten zijn wanneer het gebruiken van deze programma's, vooral als u een beginner bent, omdat zij vaak in onnodige of niet genormaliseerde code werpen u „helpen“.

Als u over het leren van HTML ernstig bent, zou u door een leerprogramma zoals dit eerste moeten lezen, zodat u minstens een fundamenteel inzicht hebt in wat gebeurt.

De programma's van de software zoals deze zullen u nooit de zelfde controle over een Web-pagina zoals codage door hand geven.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Begonnen het worden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
ACB-Team :: Handleidingen :: Guides :: HTML en FLASH :: HTML Beginner Tutorial-
Ga naar:  
Actieforum.com | © phpBB | Ondersteuningsforum | Contact | Meld misbruik | Inloggen