ACB-Team
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
Kogel Effect EmptyIndexRegistrerenInloggen

 

 Kogel Effect

Ga naar beneden 
AuteurBericht
JornHermans

JornHermans


Kogel Effect Empty
BerichtOnderwerp: Kogel Effect   Kogel Effect Emptyzo maa 22, 2009 10:36 pm

Stap 1: Open Photoshop en leidt tot een nieuw beeld. Dit beeld kan om het even welke grootte, maar groter zijn beter voor dit leerprogramma. Ik zal mijn beeld 400 X400 met een zwarte achtergrond maken.

Stap 2: Selecteer het Rectangle Tool van de Rechthoek van de zijhulpmiddelbar zoals spoedig in het hieronder beeld. Trek een dunne rechthoek op de linkerkant van het beeld. De rechthoek zou wit moeten zijn en als het tweede hieronder beeld kijken. U zou twee lagen nu moeten hebben
Kogel Effect Pic1Kogel Effect Pic2

Stap 3: Nu gaan wij de lagen samen samenvoegen (Image > Merge Down) of (CTRL +E). Stap 4: Wij zullen nu de windfilter op dit beeld toepassen (Filter > Stylize > Wind). Plaats de montages gelijkend op wat ik hieronder in het eerste beeld heb. U zult dit effect twee meer tijden toepassen (CTRL +F). Uw beeld zou als het tweede hieronder beeld moeten kijken.
Kogel Effect Pic3
Kogel Effect Pic4

Stap 4: Nu zullen wij het beeld met de wijzers van de klok mee roteren (Image > Rotate Canvas > 90 CW). U zou een beeld moeten hebben gelijkend op wat ik hieronder heb.
Kogel Effect Pic5

Stap 5: Daarna zullen wij de polaire coördinatenfilter toepassen (Filter > Distort > Polar Coordinates). Plaats de montages gelijkend op wat ik hieronder in het eerste beeld heb. U zou een beeld gelijkaardig moeten krijgen aan wat hieronder in het tweede beeld is.
Kogel Effect Pic6
Kogel Effect Pic7

Stap 6: Nu zullen wij de kleur omkeren ((Image > Adjustments > Invert) of (CTRL + I). Dit zal het zwarte gebied met wit en het witte gebied met zwarte schakelen.

Stap 7: Neem uw toverstokje, zoals aangetoond in dit eerste beeld, advertentiebelemmering rond het kogelgat. Nu zullen wij omgekeerde het beeld ((Select > Inverse) of (CTRL + Shift + I). U zou iets moeten hebben als wat in het tweede beeld is.
Kogel Effect Pic8Kogel Effect Pic9

Stap 8: Wij zullen nu de laag kopiëren (Layer > Duplicate Layer). Nu zou u een totaal van 2 lagen moeten hebben en wordt gedaan. U hebt nu uw kogeleffect. U zou een beeld moeten hebben gelijkend op wat hieronder is.
Kogel Effect Pic10

Het Effect van de bonus: U kunt een bonus het Blending optie toevoegen om tot het realistischere blik te maken. Klik op de laag met de rechtermuisknop en selecteer het Blending Opties. Selecteer de Binnenoptie van de Schaduw.


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Kogel Effect
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
ACB-Team :: Handleidingen :: Guides :: Photoshop-
Ga naar:  
Actieforum.com | © phpBB | Ondersteuningsforum | Contact | Meld misbruik | Laatste discussies