ACB-Team
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
Begonnen het worden EmptyIndexRegistrerenInloggen

 

 Begonnen het worden

Ga naar beneden 
AuteurBericht
JornHermans

JornHermans


Begonnen het worden Empty
BerichtOnderwerp: Begonnen het worden   Begonnen het worden Emptyvr apr 10, 2009 1:42 am

Het krijgen begon


Het grootste deel van het materiaal op het Web is geen verschillend dan het materiaal op uw computer - het enkel een gehele lading van dossiers wordt gesorteerd in een gehele lading van folders.

De HTML- dossiers zijn niets meer dan eenvoudige tekstdossiers, zodat beginnen in HTML te schrijven, hebt u niets nodig meer dan een eenvoudige tekstredacteur.


De blocnote is een gemeenschappelijke tekstredacteur (op Vensters wordt dit gewoonlijk gevonden onder het menu van Programma's > van Toebehoren).

Typ dit binnen aan uw tekstredacteur:

Citaat :

Dit is mijn eerste Web-pagina

Cre�ër nu een omslag genoemd „HTML“ in uw aandrijving van C (of nergens anders u luim) en sla het dossier als „myfirstpage.html op“. Het is belangrijk dat de uitbreiding“ .html " wordt gespecificeerd - sommige tekstredacteurs, zoals Blocnote, zal anders bewaart het automatisch als „.txt“.

Om HTML- dossiers te bekijken, te hoeven zij niet zelfs op het Web zijn. Open Webbrowser zoals Firefox of Internet Explorer en in de adresbar, waar u gewoonlijk websites typt, spaarde het type in de plaats van het dossier u enkel (bijvoorbeeld, „c:\html\myfirstpage.html“) en klapterugkeer. Alternatief, ga naar het menu van het Dossier van browser, selecteer Open, en doorblader voor het dossier.

Pow. Er het zijn. Uw eerste Web-pagina. Hoe opwekkend. En allen het nam was een paar getypte woorden.

Citaat :
Wij hebben hier gezegd om een basis tekst-redacteur, zoals Blocnote te gebruiken, maar u kunt worden verleid om een toepassingsgericht softwareprogramma zoals Macromedia Dreamweaver of Microsoft Frontpage te gebruiken.

U zou zeer zorgvuldig moeten zijn wanneer het gebruiken van deze programma's, vooral als u een beginner bent, omdat zij vaak in onnodige of niet genormaliseerde code werpen u „helpen“.

Als u over het leren van HTML ernstig bent, zou u door een leerprogramma zoals dit eerste moeten lezen, zodat u minstens een fundamenteel inzicht hebt in wat gebeurt.

De programma's van de software zoals deze zullen u nooit de zelfde controle over een Web-pagina zoals codage door hand geven.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Begonnen het worden
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
ACB-Team :: Handleidingen :: Guides :: HTML en FLASH :: HTML Beginner Tutorial-
Ga naar:  
Maak een forum | © phpBB | Ondersteuningsforum | Contact | Meld misbruik | Laatste discussies