ACB-Team
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
Markeringen, Attributen, en Elementen EmptyIndexRegistrerenInloggen

 

 Markeringen, Attributen, en Elementen

Ga naar beneden 
AuteurBericht
JornHermans

JornHermans


Markeringen, Attributen, en Elementen Empty
BerichtOnderwerp: Markeringen, Attributen, en Elementen   Markeringen, Attributen, en Elementen Emptyvr apr 10, 2009 1:45 am

Markeringen, Attributen, en Elementen


De basisstructuur van een HTML- document omvat markeringen, die inhoud omringen en betekenis op het toepassen.

Verander uw document zodat het als dit kijkt:


Citaat :
<! DOCTYPE HTMLPUBLIEK „- //W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN“
„http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd " >
<html>
<body>
Dit is mijn eerste Web-pagina
</body>
</html>

Nu sparen het document opnieuw, keer naar Webbrowser terug en uitgezocht „verfris me“ (die de pagina zal herladen).

De verschijning van de pagina zal helemaal niet veranderd zijn, maar het doel van HTML is het betekenen, niet presentatie toe te passen, en dit voorbeeld heeft nu sommige fundamentele elementen van een Web-pagina bepaald.

De eerste lijn op de bovenkant die < begint! DOCTYPE… is browser te laten weten dat u weet wat u doet. U kunt denken dat u echt weet wat niet u nog doet, maar het is belangrijk om dit binnen te plakken. Als u niet, zullen browsers in „grillenwijze“ schakelen en zullen handelen op een zeer eigenaardige manier. Me maak niet enkel nog over dit ongerust, kunt u meer over „documenttypes“ in het HTML Geavanceerde Leerprogramma leren als u werkelijk aan wilt. Voorlopig, herinner me enkel om deze lijn bij de bovenkant van uw Web-pagina's te stoppen en u bent laughin'.

Aan het punt terugkeren, <html> is de het openen markering die weg dingen schopt en browser vertelt dat alles tussen dat en de sluitende markering </html> een HTML- document is. Het materiaal tussen <body> en </body> is de belangrijkste inhoud van het document dat in het browser venster zal verschijnen.
Sluitende markeringen

</body> en </html> sluiten hun respectieve markeringen. ALLE markeringen van HTML zouden moeten worden gesloten. Hoewel de oudere versies van HTML lui sommige markeringen niet om toelieten worden gesloten, vereisen de recentste normen dat alle markeringen worden gesloten. Dit is een goede gewoonte hoe dan ook te worden in.

Niet hebben alle markeringen sluitende markeringen als dit (<html></html>) sommige markeringen, die niet rond inhoud zullen sluiten zich verpakken. Kijkt de lijn-onderbreking markering bijvoorbeeld, als dit: <br/>. Wij zullen over deze voorbeelden later komen. Allen u zich moet herinneren is dat alle markeringen moeten worden gesloten en het meest (die met inhoud tussen hen) zijn in het formaat van het openen van de sluitende markering van de markerings→ inhoud →.
Attributen

De markeringen kunnen attributen ook hebben, die extra beetjes van informatie zijn. De attributen verschijnen binnen de het openen markering en hun waarde is altijd binnenaanhalingstekens. Zij kijken iets als <tag attribute= " waarde " >Margarine</tag>. Wij zullen over markeringen met recentere attributen komen.
Elementen

De markeringen neigen om veel meer niet te doen dan het begin en het eind van een element merken. De elementen zijn de beetjes die omhoog Web-pagina's maken. U zou, bijvoorbeeld zeggen, dat alles die in-tussen is en <body> en de markeringen omvat </body> het lichaamselement is. Als een ander voorbeeld, terwijl „<title>“ en „</title>“ markeringen zijn, „<title>Rumple is Stiltskin</title>“ een titelelement.

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Markeringen, Attributen, en Elementen
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
ACB-Team :: Handleidingen :: Guides :: HTML en FLASH :: HTML Beginner Tutorial-
Ga naar:  
Maak een forum | © phpBB | Ondersteuningsforum | Contact | Meld misbruik | Laatste discussies