ACB-Team
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
Hoe een Navbar maken EmptyIndexRegistrerenInloggen

 

 Hoe een Navbar maken

Ga naar beneden 
AuteurBericht
JornHermans

JornHermans


Hoe een Navbar maken Empty
BerichtOnderwerp: Hoe een Navbar maken   Hoe een Navbar maken Emptyzo maa 22, 2009 11:35 pm

In dit leerprogramma, gaan wij een eenvoudige, van labels voorzien navigatiebar voor gebruik op een website creëren. Dit is een effect dat zeer gemakkelijk is te bereiken en groot kijkt, zodat worden begonnen.

Creeër een nieuw document, en maak dan een nieuwe layer (noem het „bar“. Grijp nu het rechthoekige markttenthulpmiddel en creeër een selectie de lengte van uw navbar en 25px in hoogte. Vul het met de kleur van uw keus. Ik gebruik #9e005d.
Hoe een Navbar maken 001

Nu Ctrl+Click om de selectie te laden en een andere nieuwe later tot stand te brengen genoemd „barhoogtepunt.“ Vul de selectie met wit en klap Ctrl+D om de selectie vrij te geven. In het palet van Lagen, plaats de laagwijze aan Bekleding `“ en raak dan Pijl Ctrl+Shift+Up om de laag op 10px te bewegen. Tot slot Alt+Click tussen de twee lagen in het lagenpalet om hen te groeperen.
Hoe een Navbar maken 002

Daarna, creeër een andere nieuwe layer genoemd „lusjes“ en grijp uw Rond gemaakt Hulpmiddel van de Rechthoek. Zorg ervoor dat u de hulpmiddelreeks hebt om een weg, niet een gevulde vorm of een vormlaag te creëren en dan de hulpmiddelopties zoals hieronder getoond plaatst.
Hoe een Navbar maken 003

Klik nu overal op het canvas, bij voorkeur ergens dat door de navbar) wordt verduisterd om tot geen vorm voor onze tabel te leiden.
Hoe een Navbar maken 004

Ga naar het palet van Phats en Ctrl+Click op de weg zijn selectie laden, dan vul die selectie met om het even welke kleur u van Houdt.
Hoe een Navbar maken 005

Met de nog actieve selectie, onderdruk Ctrl+Alt en klik op de vorm en sleep het aan de linkerzijde of het recht de selectie te dupliceren. Maak een copie van de selectie voor elk lusje u maakt. Plaats apart hen uit elkaar een paar pixel. Wanneer u wordt gedaan, geraakte Ctrl+D om de selectie vrij te geven.
Hoe een Navbar maken 006

Ga nu naar het palet van Lagen en klik het de transparante pixel“ pictogram „van het Slot. Neem nu uw eyedropper en bemonster de donkere kleur van de bodem van de navbar als uw voorgrondkleur en steekproef van het hoogste, benadrukte gedeelte voor uw achtergrondkleur.

Zodra u dat hebt gedaan, selecteer het hulpmiddel van de Gradiënt en kies de Voorgrond aan Achtergrondgradiënttype (het gebrek). Nu belemmering vanaf de bovenkant van één van de lusjes neer aan de bodem.
Hoe een Navbar maken 007

Nu moeten wij de lusjes bewegen in plaats en dan Ctrl+Alt+[om de lusjeslaag naar de bodem van de stapel te verplaatsen. Ben zeker om de lusjes te bewegen neer ver genoeg dat de bar de bodem rond maakte hoeken behandelt.
Hoe een Navbar maken 008

Daarna, leiden Ctrl+Click op de „bar“ laag en tot een nieuwe layer tussen het en de „lusjes“ laag. Raak Ctrl+D om de dialoog van de Selectie van de Veer ter sprake te brengen en een bedrag van 2 in te gaan. Vul nu deze selectie met zwarte en tenslotte, groepeer het met de „lusjes“ layer, de zelfde manier u de laag „van het barhoogtepunt“ met de „bar“ layer groepeerde.
Hoe een Navbar maken 009

Tot slot moeten wij enkel de tekst voor onze lusjes toevoegen. Ik ga ook mijn tekst een lichte 2px/100% opaciteit daling-schaduw enkel geven om te maken het knal uit een weinig meer.
Hoe een Navbar maken 010


Terug naar boven Ga naar beneden
 
Hoe een Navbar maken
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
ACB-Team :: Handleidingen :: Guides :: Photoshop-
Ga naar:  
Gratis forum maken bij Actieforum | © phpBB | Ondersteuningsforum | Contact | Meld misbruik | Laatste discussies