ACB-Team
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
>>Vormen<< EmptyIndexRegistrerenInloggen

 

 >>Vormen<<

Ga naar beneden 
AuteurBericht
JornHermans

JornHermans


>>Vormen<< Empty
BerichtOnderwerp: >>Vormen<<   >>Vormen<< Emptyvr apr 10, 2009 2:32 am

De vormen kunnen worden gebruikt om gegevens over het Web te verzenden en als contactvormen vaak gebruikt om informatie die door een gebruiker wordt ingevoerd in een e-mail, zoals gebruikt om te zetten over deze website.


Op hun zijn, vormen nutteloos. Zij moeten tot een programma worden vastgehaakt dat de gegevens verwerken zal die door de gebruiker worden ingevoerd. Deze nemen al manier van guises en zijn buiten de opdracht van deze website. Als u een Internet dienstverlener gebruikt om uw HTML te ontvangen, zullen zij u met dit kunnen helpen en zullen waarschijnlijk duidelijke en eenvoudige instructies op hoe, bijvoorbeeld, hebben om het vorm-aan-e-mail vormwerk te maken.

De basismarkeringen die in daadwerkelijk HTML van vormen worden gebruikt zijn vorm, input, textarea, uitgezocht en optie.

de vorm bepaalt de vorm en binnen deze markering, is er één vereist actieattribuut dat de vorm vertelt waar zijn inhoud naar wanneer zal worden verzonden het wordt voorgelegd.

Het facultatieve methodeattribuut vertelt de vorm hoe de gegevens daarin gaan worden verzonden en het kan de waarde hebben krijgen (wat gebrek) is of post. Dit wordt algemeen gebruikt, en plaatste vaak aan post die de informatie verbergt (krijg klinken de informatie op URL).

Zo zal een vormelement iets in die aard kijken:

Citaat :

method= " post <form action= " processingscript.php " " >

</form>

De inputmarkering is de papa van de vormwereld. Het kan tien hieronder geschetste vormen nemen:

* <input is type= " tekst "/> standaard textbox. Dit kan een waardeattribuut ook hebben, dat de aanvankelijke tekst in textbox plaatst.
* <input is type= " wachtwoord "/> gelijkaardig aan textbox, maar de karakters die binnen door de gebruiker worden getypt zullen worden verborgen.
* <input is type= " checkbox "/> checkbox, die aan en uit door de gebruiker kan worden van een knevel gevoorzid. Dit kan een gecontroleerd attribuut ook hebben, dat in het formaat <input type= " checkbox " checked= " gecontroleerde "/> worden gebruikt, en maakt de aanvankelijke staat van de in te schakelen controledoos, alsof het was.
* <input is type= " radio "/> gelijkaardig aan checkbox, maar de gebruiker kan één radioknoop in een groep slechts selecteren. Dit kan een gecontroleerd gebruikt attribuut ook hebben, op dezelfde manier als checkbox.
* <input is type= " dossier "/> een gebied dat de dossiers op uw computer toont, als u ziet wanneer u opent of een document in de meeste programma's opslaat, en wordt gebruikt om gebruikers toe te laten om dossiers te uploaden.
* <input " legt voor " type=/> een knoop dat wanneer geselecteerd zal voorleggen de vorm is. U kunt de tekst controleren die op voorlegt knoop (aangezien u met knoop en het terugstellentypes - verder) kunt zien met de waardeattributen verschijnt, bijvoorbeeld <input " legt " type= value= " Ooo voor. Kijk. Tekst op een knoop. Wow "/>.
* <input is type= " beeld "/> een beeld dat de coördinaten van waar de gebruiker voorleggen zal die op het wordt geklikt. Dit vereist ook een srcattribuut, zoals de img markering.
* <input is type= " knoop "/> een knoop die om het even wat zonder extra toegevoegde code niet zal doen.
* <input is type= " teruggestelde "/> een knoop dat wanneer geselecteerd zal terugstellen de vormgebieden aan hun standaardwaarden.
* <input is type= " verborgen "/> een gebied dat niet zal getoond worden en gebruikt om informatie zoals de paginanaam over te gaan dat de gebruiker of het e-mailadres is de vorm waarzou moeten worden gepost aan.

Merk op dat de inputmarkering zich met „/>“ aan het eind sluit.

Een textarea is, fundamenteel een grote textbox. Het vereist rijen en cols attributen en als dit gebruikt:

<textarea rows= " 5 " cols= " 20 " grote lading >A van tekst here</textarea>

De uitgezochte markeringswerken met de optiemarkering om drop-down uitgezochte dozen te maken.

Zij werken als dit:


Citaat :
<select>
van de <option value= " eerste optie " >Option 1</option>
van de <option value= " tweede optie " >Option 2</option>
van de <option value= " derde optie " >Option 3</option>
</select>

Wanneer de vorm wordt voorgelegd, zal de waarde van de geselecteerde optie worden verzonden.

Gelijkaardig aan de gecontroleerde attributen van checkboxes en radioknopen, kan een optiemarkering een geselecteerd attribuut ook hebben, dat in formaat<option value= " muis " selected= " geselecteerde " >Rodent</option> worden gebruikt.

Alle hierboven vermeld markeringen kijken zullen zeer aardig die op de pagina worden voorgesteld, maar als u omhoog uw vorm aan een vorm-behandelend programma vasthaakt, zullen zij allen genegeerd worden. Dit is omdat de vormgebieden namen vergen. Zo aan alle gebieden, moet de attributennaam worden toegevoegd, bijvoorbeeld <input type= " tekst " name= " talkingsponge "/>

Een vorm zou als hieronder kunnen kijken. (Nota: deze vorm zal niet tenzij daar een dossier „contactus.php“ is, dat in de actieattributen van de vormmarkering wordt verklaard, werken om de voorgelegde datum) te behandelen


Citaat :
method= " post <form action= " contactus.php " " >

<p>Name: </p>
<p><input type= " tekst " name= " naam " value= " Uw naam "/></p>

<p>Comments: </p>
<p><textarea name= " becommentari�ërt " rows= " 5 " cols= " 20 " >Your comments</textarea></p>

<p>Are u: </p>
<p><input type= " radio " name= " areyou " value= " mannelijke "/> Male</p>
<p><input type= " radio " name= " areyou " value= " vrouwelijke "/> Female</p>
<p><input type= " radio " name= " areyou " value= " hermafrodiet "/> een hermaphrodite</p>
<p><input type= " radio " name= " areyou " value= " aseksuele " checked= " gecontroleerde "/> Asexual</p>

<p><input " legt " type=/></p> voor

<p><input type= " teruggestelde "/></p>

</form>


Terug naar boven Ga naar beneden
 
>>Vormen<<
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
ACB-Team :: Handleidingen :: Guides :: HTML en FLASH :: HTML Beginner Tutorial-
Ga naar:  
Maak een forum | © phpBB | Ondersteuningsforum | Contact | Meld misbruik | Laatste discussies